Miyagi Dai-Xie 1 ltr
Miyagi Dai-Xie 1 ltr
Miyagi ‘Dai-Xiè’ verhoogt de vitaliteit en de spijsvertering van uw vissen.
Ook met name in de wat koudere perioden wanneer de stofwisseling van uw vissen bij deze lage temperaturen rake klappen krijgt en zo flinke problemen kunnen veroorzaken. Miyagi ‘Dai-Xiè’ bevat o.a. inuline. Dit is een wateroplosbare vezel ( koolhydraat ) die melkzuurbacteriën in de darmen van uw vissen stimuleert tot de productie van vitamine B11 en B12. Deze ‘melkzuurbacteriën’ produceren op hun beurt het enzym ‘inulase’ wat ervoor zorgt dat deze vezels wateroplosbaar voor de darmen worden en waardoor de darmperistaltiek (voortstuwing van het voedsel) vergroot wordt.
Ook wordt op deze manier de darmpermiabiliteit (doorlaatbaarheid) verkleind waardoor gifstoffen zich niet in de darmen kunnen ophopen. Door de unieke mix van kruiden, aminozuren, vetzuren, vitaminen, koolhydraten, mineralen, spoorelementen, prebiotica en enzymen zullen alle organen die zijn betrokken bij de spijsvertering in harmonie kunnen functioneren. Naast uw vissen zullen ook de nuttige micro-organismen in uw vijver gretig gebruik maken van de enzymen en kruiden die zich bevinden in Miyagi ‘Dai-Xié’’.
Gebruik maandelijks: 25 ml/1000 L vijverwater. Bij temperaturen beneden de 12 graden celcius: maandelijks 50 ml/ 1000 L vijverwater.
Bij eet- of stofwisselingsproblemen: 100 ml/ 1000 L vijverwater op dag 1 en dag 4.
Samenstelling Miyagi ‘Dai-Xiè’ :
Knoflook, Premix, Propolis, Calendula, Geelwortel, Curcuma, Echinacea, Gember, Astaxantine, Chlorella, Inuline, Ginkgo Bilboa, Vitamine A & B complex, C, D, E, K; 22 Amonizuren, vetzuren en enzymen, Chlorofyl, Ijzer, Zink, Calcium, Magnesium, Selenium, Natrium, Kalium, Jodium; Enzymen voor probiotische bacteriën en nitrificerende bacteriën.